Hyvinvointiala

Hyvinvointiyritykset kiertoon -hanke käynnistyi 1.10.2016

Tämä innovatiivinen ja hyvin tarpeellinen hanke on lähtenyt käyntiin. Suomessa on vuosittain tuhansia tilanteita, joissa hyvinvointi-, sosiaali-, ja terveysalan yrityksen eläköityvä yrittäjä ei osaa hakea tai ei löydä jatkajaa yritystoiminnalleen. Hankkeemme tavoitteena on tukea näitä yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia mahdollisia jatkajia kohtaamaan toisensa. Oletko sinä jompaan kumpaan ryhmään kuuluva ammattilainen? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s