Hanke · Hyvinvointiala

Hyvinvointiyritykset kiertoon -hankkeen tavoitteet ja tekijät

Hyvithumb_marjaana_malkamaki_keksi_metropolia_kevat_s3a9676nvointiyritykset kiertoon -hanke tekee töitä onnistuneiden omistajanvaihdosten eteen pääkaupunkiseudulla ja Oulun alueella yhteistyössä muiden omistajanvaihdosta edistävien toimijoiden kanssa. Mukaan otetaan sata omistajanvaihdokseen valmistautuvaa yritystä.

Hankkeessa sparrataan omistajanvaihdoksen edessä olevia yrityksiä myyntikuntoon. Lisäksi etsitään uusia yhteistyömahdollisuuksia ja markkinavetoisia palveluja tuomalla yhteen yrityksiä, eri alojen opiskelijoita, luopujia ja jatkajia sekä hyvinvointipalveluja käyttäviä kaupunkilaisia.

Hankkeessa kehittämistyötä tekevät potentiaaliset jatkajat ja monialaiset opiskelijaryhmät yhdessä yrittäjien kanssa. Tällä vastataan moninaisten ja monikulttuuristen kaupunkilaisten tarpeisiin hyödyntäen palvelumuotoilua ja teknologiaa.

Yrittäjiä ja jatkajia tuetaan omistajanvaihdoksessa järjestämällä koulutusta ja yrityskohtaisia tukiprosesseja. Tavoitteena on, että yritysten kehittämisen ja omistajanvaihdosten kautta hyvinvointialalle syntyy uutta yrittäjyyttä, osaamista ja työllisyyttä.

Hankkeessa ovat mukana Metropolia ammattikorkeakoulu, Oulun ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Laurea ammattikorkeakoulu.

normal_marjaana_malkamaki_keksi_metropolia_kevat_s3a8091

Hyvinvointiyritykset kiertoon -hanke on osa Suomen kuuden suurimman kaupungin yhteistä 6Aika-strategiaa, jossa kehitetään avoimempia ja älykkäämpiä palveluita. Tavoitteena on synnyttää Suomeen uutta osaamista, liiketoimintaa ja työpaikkoja. Kuutoskaupungit ovat Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu ja Turku.

 

Lisätietoa:

Projektipäällikkö Ulla Vehkaperä
Metropolia ammattikorkeakoulu
puh. +358 40 714 5147
etunimi.sukunimi@metropolia.fi

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s