Hanke

Kevään aikana saavutettiin paljon – tulevana syksynä vielä enemmän

Koulutuksiimme ja tilaisuuksiimme on kevään 2017 aikana osallistunut noin 50 yrittäjää ja 100 opiskelijaa. Yrittäjät ovat saaneet varmuutta omistajanvaihdosprosesseihinsa ja opiskelijat ovat oppineet paljon yrittämisestä ja olemassa olevan liiketoiminnan jatkamisesta.
Toimintaamme osallistuneet yritykset ovat löytäneet oikean myyntihinnan,
valmistautuneet sote-uudistukseen ja fokusoineet toimintaansa. Yrittäjillä on ollut
monenlaisia kehittämistarpeita, mutta yleisimpiä kysymyksiä ovat olleet:
”miten määrittelen oikean myyntihinnan yritykselleni?”
” mikä on realistinen aikataulu yrityksen myymiselle?”
” potilas/asiakasrekisterien siirto ja niihin liittyvä juridiikka”
” vaikka en vielä myisikään, kuinka pidän yritystä myyntikunnossa kaiken
aikaa?”
” miten sote-uudistuksesta selvitään?”
Useimmat toimintaamme osallistuneet yrittäjät ovat valmistautumassa yrityksensä myyntiin, mutta lisääntynyt tietotaito on innostanut myös jatkamaan oman yrityksen kehittämistä. Esimerkiksi Omistajanvaihdoskoulutukseen osallistunut kotipalveluyrittäjä innostuikin itse jatkamaan yrityksensä kehittämistä sote-uudistuksen läpi kiireellisen
myynnin sijaan. Toinen yrittäjä oli jo löytänyt ostajan yritykselleen, mutta huomasi
Omistajanvaihdosillassa tarvitsevansa asiantuntija-apua kaupanteon veroasioissa.
Toiminnassamme on ollut mukana myös tuoreita yrittäjiä, jotka suunnittelevat
laajentumista omistajanvaihdoksella ja yrittäjiä jotka haluavat apua sote-uudistuksen
tuomissa muutoksissa saadakseen yrityksensä myyntikuntoon ja ostajaa
houkuttelevaksi.
Hankkeen partnerikorkeakouluissa on kasvamassa suuri joukko tulevia
hyvinvointiyrittäjiä. Koulutuksiin ja tilaisuuksiin osallistuneista opiskelijoista monet ovat havainneet omistajanvaihdoksen varteenotettavaksi tavaksi ryhtyä yrittäjäksi. Valmiin ja vakaan liiketoiminnan ostaminen on varmempi tapa menestyä yritystoiminnassa, kuin oman startup-yrityksen perustaminen. Aiemman omistajan asiantuntemus ja tuki on myös tuoreelle yrittäjälle kallisarvoista. Kontaktejakin on jo syntynyt myyjän ja mahdollisten ostajien välille.
Jatkamme onnistuneiden omistajanvaihdosten edistämistä myös kesälomien jälkeen ensi syksynä. Olemme jo julkistaneet suuren joukon koulutuksia ja työpajoja ja yrityskohtaisia kehittämisprosesseja käynnistetään koko ajan lisää. Verkkosivustoltamme löydät suuren joukon yrittäjille suunnattuja, maksuttomia, koulutuksia ja tilaisuuksia: https://hyvinvointiyritys.com/tilaisuudet/
normal_marjaana_malkamaki_keksi_metropolia_kevat_s3a8091

Yksi vastaus artikkeliiin “Kevään aikana saavutettiin paljon – tulevana syksynä vielä enemmän

 1. Moi

  Olet kyllä hyvä kirjoittaja… ja tuo kuvakin sopii hyvin tuohon loppuun.

  Kiitos kiitos… [😊]

  Ps. Moodlen koulutukseen mun ei olisi pitänyt mennä, mutta annoinpahan työrauhan sinulle…

  Huomiseen

  ***************************
  Ulla Vehkaperä
  Projektipäällikkö
  Hyvinvointiyritykset kiertoon, EAKR 6Aika
  http://www.hyvinvointiyritys.com
  Osallistuminen ja toimintakyky osaamisalue
  Metropolia Ammattikorkeakoulu
  Sofialehdonkatu 5 b, 00610 Helsinki
  PL 4032, 00079 Metropolia
  040 714 5147
  ulla.vehkapera@metropolia.fi
  http://www.metropolia.fi
  http://www.facebook.com/MetropoliaAMK
  ****************************

  Onnistunut omistajanvaihdos hyvinvointialalla yrittäjien,
  potentiaalisten jatkajien ja asiantuntijoiden yhteistyöllä.

  [https://www.rakennerahastot.fi/documents/10179/54846/EU_EAKR_FI_vertical_20mm_rgb.png/][https://mail.metropolia.fi/owa/service.svc/s/GetFileAttachment?id=AAMkADBmYThkYjhmLTVlMDUtNDNlOC1iNmE3LTExYmI5NzRhMjljNwBGAAAAAABVNGB3T%2ByqT5tfK2G6IaGpBwCFEUXqjpO%2FTYqj9UwMN6hpAAAAAACLAAAhCozIqUUuTYl6%2FBzNeBr%2BAACfGcfuAAABEgAQAGnOytwuD5tHigy2qKJ86Tw%3D&X-OWA-CANARY=oLMO0WmorEaSSRTLDlpxzGAg-oRljNQIzcixO0qMuH3Ksz_o8B_AW8AQJU6RJ1VZcYYtgBbZO4k.&retryCount=3][http://www.uudenmaanliitto.fi/files/6321/Uudenmaan_liitto_pystylogo_rgb.jpg]
  [https://mail.metropolia.fi/owa/service.svc/s/GetFileAttachment?id=AAMkADBmYThkYjhmLTVlMDUtNDNlOC1iNmE3LTExYmI5NzRhMjljNwBGAAAAAABVNGB3T%2ByqT5tfK2G6IaGpBwCFEUXqjpO%2FTYqj9UwMN6hpAAAAAACLAAAhCozIqUUuTYl6%2FBzNeBr%2BAACfGcfuAAABEgAQALw0YlIbLzVNpa9eX0%2Bu9N8%3D&X-OWA-CANARY=oLMO0WmorEaSSRTLDlpxzGAg-oRljNQIzcixO0qMuH3Ksz_o8B_AW8AQJU6RJ1VZcYYtgBbZO4k.&retryCount=3]

  ________________________________
  Lähettäjä: Onnistunut omistajanvaihdos hyvinvointialalla
  Lähetetty: 15. toukokuuta 2017 14:20
  Vastaanottaja: Ulla Vehkaperä
  Aihe: [New post] Kevään aikana saavutettiin paljon – tulevana syksynä vielä enemmän

  heidikot posted: ”Koulutuksiimme ja tilaisuuksiimme on kevään 2017 aikana osallistunut noin 50 yrittäjää ja 100 opiskelijaa. Yrittäjät ovat saaneet varmuutta omistajanvaihdosprosesseihinsa ja opiskelijat ovat oppineet paljon yrittämisestä ja olemassa olevan liiketoiminnan ”

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s