Hanke · Hyvinvointiala · Tarinaa tapahtumista · Yrityksen myynti

Hankkeitamme koskevia tuoreita julkaisuita

Viime viikolla julkaistiin projektipäällikkömme Ulla Vehkaperän hyvinvointialan, ja erityisesti nyt siis sote-alan yrittäjien omistajanvaihdokseen liittyvä blogikirjoitus Suomen Yrittäjien sivuilla.

Ullan kommenttia lainatakseni ”Oli mielenkiintoista koota ajatuksia yhteen näin kesän kynnyksellä, lukukauden lopussa ja hyvinvointiyritykset kiertoon -hankkeemme käynnistymisvaiheen päätteeksi”. Lue Ullan bloggaus täältä.

Projektivastaavamme Sirkka-Liisa Kolehmaisen tarina löytyy nyt myös Taloustaito -lehdestä. Sirkka-Liisa on tehnyt sitä mistä puhuu: myynyt jo yhden fysioterapia-alan yrityksen nuoremmalle jatkajalle. Lue tämä artikkeli täältä.

Hankettamme kannattaa seurata tässä blogissamme, Facebook-sivuillamme ja sähköpostilla lähetettävän uutiskirjeen kautta. Tuorein uutiskirjeemme on ehkä tullutkin jo laatikkoosi? Siinä kerrotaan tarkemmin tulevista tilaisuuksistamme, joita meillä on ensi syksynä paljon. Päivitämme sivuja sitä mukaan kun asiat tarkentuvat, joten tämä linkki kannattaa tallentaa selaimeen http://www.hyvinvointiyritys.com/tilaisuudet, löydät tuon tietysti suoraan myös tästä blogistamme.

Hankkeessamme on jo kiitettävästi mukana yrityksiä ja oppilaitoksia, mutta erityisesti yrittämisestä kiinnostuneita nuoria mahtuisi mukaan enemmänkin. Kutsu tälläinen henkilö mukaan, tai tule itse, kiitos!

Oikein hyvää kesää!

T. Kimmo Seppänen ja muut

Metropolia_kesa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s