Hanke · Yrityksen myynti · Yrityksen ostaminen

Syksy alkaa – toimintamme lisääntyy

Syksy

Kesä meni ja syksyn pakerrus on alkanut – myös hyvinvointiyritykset kiertoon -hankkeen osalta. Toivottavasti oma kesäsi oli rentouttava?

Olemme tässä hankkeessa tehneet töitä koko vuoden mahdollistaaksemme hyvinvointialan yritysten omistajanvaihdoksia pääkaupunkiseudulla ja Oulun alueella.

Toimimme myös nyt syksyllä useiden yritykselleen jatkajaa etsivien kauneus-, liikunta-, sosiaali- ja terveysalan yrittäjien kanssa, innostaen myös sopivia jatkajia yrittämään jo toimivan yrityksen ostamisen kautta. Projektit ovat pitkiä ja paljon informaatiota tarvitaan, myös puhdasta koulutusta. Vastaamme tähän positiiviseen haasteeseen itse monipuolisen tiimimme kautta, mutta myös laajaa verkostoamme hyödyntäen.

Koulutamme siis myös omistajanvaihdosta tukien ja sen ympäriltä – syksyn ohjelmamme on monipuolinen ja myös yleisemminkin fokuksessa olevien toimialojemme yritystoiminnan kehittämistä tukevaa. Koulutuksemme ovat avoimia, valmennus henkilökohtaista ja aina luottamuksellista – tule rohkeasti mukaan!

Tervetuloa tapahtumiimme ja henkilökohtaisiin tapaamisiin!

Syysterveisin,

asiantuntijalehtori Kimmo Seppänen ja muu tiimi

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s